Despre Boltari din beton

solutii_beton

Despre Boltari din beton

Boltarii din beton reprezinta prima gama de produse fabricate de S.C. Comarlon S.R.L.

Boltarii sunt produsi din beton semiuscat, presat in matrite cu ajutorul vibropreselor. Dimensiunile exacte si marimea acestor boltari, asigura o executie rapida a constructiei reducand costurile manoperei si ale timpului de executie.

Avantaje

Sunt de marime mare, deci se lucreaza cu spor, peretii se ridica vazand cu ochii. Un alt avantaj este dimensiunea exacta, cu implicatii pozitive asupra timpului de lucru, a costului manoperei si, mai ales, a calitatii lucrarii executate.

Dezavantaje

Termoizolarea deficitara, ca in cazul oricaror elemente (prefabricate sau nu) din beton. De acest dezavantaj se poate scapa, insa, cu ajutorul tehnologiilor moderne de termoizolare.

Producem si comercializam doua  tipuri de boltari: de zidarie si de fundatie. In functie de aceste destinatii, ei au anumite forme si, in general, caracteristici bine definite.

Boltarii de fundatie se folosesc pentru constructia fundatiilor zidurilor portante, fie ca este vorba de cladiri industriale, fie ca este vorba de cladiri civile. Domeniul de aplicabilitate este  universal, incepand de la pivnita, continuand cu garajul si eventuale anexe ale cladirii! Structurile astfel construite pot fi consolidate prin turnarea betonului armat direct in zidarie, fara o cofrare prealabila.

Boltarii de zidarie pot fi utilizati aproape oriunde se impune construirea unui zid, inclusiv la construirea unui gard! Cu acelasi succes pot fi utilizati atat la construirea zidurilor exterioare, cat si la ridicarea celor interioare.