Politica de confidentialitate

Nota de informare privind protectia datelor personale.
Datele de identificare ale operatorului:

SC Comarlon SRL
Str. Ogorului, Nr. 66, Loc. Oradea,
Jud. Bihor, Țara: Romania
Cod Unic de Inregistrare: RO 27759593
Registrul Comertului: J5/1511/2010
E-mail: office@comarlon.ro
Nr. Tel.: 0754-038022
SC Comarlon SRL denumită mai departe Comarlon în calitate de autor, proprietar, administrator al site-ului web: www.italroman.ro respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site pentru a gasi informatiile dorite in cel mai usor si rapid mod posibil.

În conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, Comarlon are obligatia de a administra în conditii de siguranta si nu numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizeaza.

Comarlon se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.italroman.ro , prin completarea formularului de contact, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal:

Comarlon poate utiliza datele dumneavoastra cu caracter personal(nume - prenume, adresa de e-mail ) în urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica în alt fel:

- pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta pentru nevoile dumneavoastra;

- pentru a va confirma serviciile pe care le-ati cerut în sistem on-line si a va furniza

informatii suplimentare cu privire la aceste servicii

- transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing;

- informatii despre promotii prin posta, telefon, SMS, sau alte mijloace de comunicare cu privire la produsele Comarlon sau ale firmelor partenere;

- transmiterea datelor cu caracter personal partenerilor contractuali ai Comarlon.

Comarlon poate dezvalui datele cu caracter personal catre tera daca acest lucru este cerut de lege sau în cazurile de buna-credinta în care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale Comarlon si ale site-ului www.italroman.ro , actionarea în circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii.

In cazul in care Comarlon este solicitat sa furnizeze date cu caracter personal sau nu se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare îndeplinirii stricte a obiectului solicitarii.

Colectarea de date cu caracter personal suplimentar fata de cele de mai sus, colectarea de date cu caracter personal pe site-ul www.italroman.ro:

www.italroman.ro NU stocheaza pe server datele furnizate de dumneavoastra in cadrul formularului de contact.

Aceste informatii (nume - prenume, adresa de e-mail) se vor regasi doar pe adresa noastra de e-mail office@italroman.ro pentru a va putea raspunde solicitarilor venite pe aceasta cale.

Completarea formularului de contact este considerata consimtamantul expres si neechivoc al utilizatorului pentru folosirea datelor sale personale in scopul contactarii si transmiterii de mesaje electronice.

SC Comarlon SRL nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate de catre utilizatori prin intermediul formularului de contact.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamântul dumneavoastra în caz de litigii/dispute privind fraudele, institutiilor abilitate.

Drepturile dumneavoastra:

- dreptul la informare (art.12 al Legii 677/2001)

- dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13 al Legii 677/2001);

- dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14 al Legii 677/2001);

- dreptul de opozitie (art.15 al Legii 677/2001);

- dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17 al Legii 677/2001);

- dreptul de a va adresa justitiei (art.18 al Legii 677/2001).

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamântul dumneavoastra expres, ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de Comarlon in conformitate cu scopurile mentionate mai sus.

Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate, va rugam sa nu ni le furnizati.

Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate, sau scoase din baza noastra de date, ne puteti notifica oricând acest lucru, la datele de contact mentionate in partea de introducere al acestei Politici de Confidentialitate.

Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime:

Comarlon poate folosi datele statistice în urmatoarele scopuri:

- realizarii de rapoarte / analize;

- realizarii de informari în scopuri proprii;

- publicarii, promovarii, ofertarii serviciilor oferite de SC Comarlon SRL

Utilizam masuri adecvate pentru mentinerea confidentialitatii si securitatii datelor dvs. cu caracter personal.

Totusi, va rugam sa aveti in vedere faptul ca aceste masuri de protectie nu se aplica informatiilor pe care dvs. alegeti sa le distribuiti in domeniul public, cum ar fi retelele de socializare apartinand tertilor.